За нас


Качествени продукти
Професионален монтаж!Сервизът е създаден през 2001г. като фирма за авто-електро услуги от инж. Краси Илиев.

Благодарение на високия професионализъм полаган при работа с клиенти сервизът бързо добива популярност и започва да предлага допълнителен набор от услуги и аксесоари с проверено качество.

 

През 2007г. сервиза вече е лидер за северния район на София, в монтажа на автоаларми, централно заключване, ел. стъкла, дневни светлини, имобилайзери и др.

Същата година отворихме и новопостроения сервиз в с. Кубратово който е обурудван с всички удобства за клиентите ни и техните автомобили. От 2009г. до 2012г започват да се предлагат газови инжекциони на популярни български марки като за няколко години се наложи само една.


През същата година към фирмата се присъединява инж. Петър Атанасов който се доказа като ненадминат професионалист в монтажа и настройките на газови инжекциони. През годините сме натрупали много богат опит и знания които карат нашите клиенти да се чувстват като приятели когато си тръгват и да идват отново когато си сменят автомобила. За нас най-важен е клиента, неговите желания , отзиви и благодарности. А безкомпромисното качество в работата сме превърнали в норма.